Opozorilo

POGOJ ZA UDELEŽBO NA TEČAJU:Pogoj za pristop k zakonsko predpisanemu usposabljanju je PCT (prebolevnik, cepljen ali testiran - HAGT (48 ur), PRC(72 ur)). Negativi PRC test ne sme biti starejši od 72 ur, negativni HAG (hitri) test ne sme biti starejši od 48 ur. Pogoji za pristop 

Tečajniki morajo v učilnici nostiti zaščitno masko.

Za več informacij smo dosegljiv na tel: 051 22 31 61.# Skupaj poskrbimo, da ostanemo zdravi! 

Kdo se lahko udeleži Programa dodatnega usposabljanja za varno vožnjo za izbris kazenskih točk?

Programa dodatnega usposabljanja za varno vožnjo se lahko udeleži le tisti, ki si je pridobil ikazenske točke zaradi prehitre vožnje ali prometnega prekrška. Pri osebah, ki si želijo brisati kazenske točke ne sme biti vpisana v evidenci kazenskih točk nobena kazen, ki je posledica vožnje vozila pod vplivom alkohola ali drugih substanc.

Koliko časa traja program dodatnega usposabljanja za varno vožnjo?

Program dodatnega usposabljanja za varno vožnjo traja 18 šolskih ur (12 šolskih ur teoretičnega dela in 6 šolskih ur praktičnega dela) in se opravi v 3 dneh.

Kdaj se mi bod izbrisale 4 kazenske točke?

Po zaključku usposabljanja vsak udeleženec tečaja dobi potrdilo o opravljenem usposabljanju. Kopijo potrdila, pa se pošlje na Ministerstvo za pravosodje, kjer na podlagi prejetega potrdila iz evidence kazenskih točk posamezniku izbrišejo 4 kazenske točke.

PRIJAVA